Heia! Når vi var i London med klassen sist fredag var vi også på Harrods i tilegg til Winter Wonderland. Hvis dere ikke vet hva Harrods er så er det altså et digert senter med mat avdeling, forskjellige merker innen sminke, tilbehør og klær som f.eks. Celine, Chanel og Bobbi Brown. Det var utrolig fint der, og vi kan ikke akkurat si at vi følte at vi passet inn der haha. Men det var artig å gå å sikle etter de utrolig fine veskene og smykkene, haha! Etter det fant vi ut at mens vi var i samme område kunne vi like gjerne gå til Buckingham Palace. Der var det så mange turister, og utrolig fint! Tror dronningen var der også forresten hvis ikke jeg tar feil (?) Hvis det er sånn at flagget er oppe er hun der så, ja .. Akkurat nå er jeg på skolen og venter på neste time. Hadde nettopp sosiologi og ESOL test. ESOL test er en to delt test som vi må gå igjennom mens vi er her nede. Det er da en Speaking/listening del og en Writing/Reading del. Har del nummer 2 imorgen. Denne testen hjelper oss hvis vi noen gang skal søke på universitetet i UK igjen, og er uansett veldig bra å ha fordi den viser engelsk kunnskapene dine. Så iallefall, jeg ble akkurat ferdig med del 1 nå, som gikk bra! Men vi snakkes senere, må få spist litt mat før neste time haha :)xoxo elisabeth
Heia, på fredag dro hele klassen til London sammen for å se Winter Wonderland og The Christmas Market. Det var kjempe koselig, vi var jo en hel dag i London så itilegg til det dro vi til Buckingham Palace, Hyde Park og Harrods. Bilder fra det kan jeg vise senere! Men iallefall, Winter Wonderland var så koselig, tok ingen karuseller siden vi tenkte å dra dit neste gang vi drar til London som er på lørdag. Men fikk julestemning da, med masse folk og julemusikk! På Christmas Market var det også veldig fint, og de solgte så mange fine ting! Ville ha kjøpt noe men hadde ikke med meg kontanter desverre. Om dere ikke vet det så er altså Winter Wonderland et digert område av Hyde Park med karuseller, matboder og pub'er. Og Christmas Market er en del av det også. Her ser dere noen bilder:

 xoxo elisabeth
Hei igjen! Sist uke så var jeg og Sarah på The Fitzwilliam Museum en liten tur før vi fant oss en cafe for å gjøre lekser på. Er faktisk så mange små koselige cafe'er her, og små trange fine gater å gå i. Men i alle fall, vi var på museumet fordi vi hadde hørt mye bra om det og norsk læreren våres anbefalte oss å dra å se på det før vi reiste hjem. Museumet består av en del kunst og antikker fra forskjellige tidsperioder og var veldig fint. Selve bygget var også utrolig fint dekorert innvendig. Dere ser bilder av det under her! Legger også ved noen bilder av de fine julelysene de har hengt opp i her vi bor, kan ikke akkurat si at bildene er så bra men jaja. Julelysene ga i alle fall meg og Sarah mere julestemning. Vmoren våres spiller også julemusikk hele tiden og har satt opp juletreet i stua. Så julestemningen kommer sakt men sikkert nå, haha! 


gatemusikant


The Round Church


Chrismas Lights i Impington

xoxo elisabeth
Heia!  Dagene idag har egentlig ikke vært så spesiell. Hadde sosiologi og spansk på skolen, og etter skolen syklet jeg til byen for å møte Sarah. Hun hadde nemlig teorien sin idag, og hun bestod! Så vi feiret med å sitte på cafe og gjøre skole arbeid haha. Har glemt å fortelle dere også om at jeg bestod teorien min for en uke siden, var så utrolig nervøs husker jeg, men gikk kjempe bra! Har også hatt 18 kjøretimer hittil, så begynner å bli ganske god å kjøre må jeg si, haha. Har fått booket oppkjøringen nå også, som jeg har fredag 27. mars. Kunne tatt den før, men må ha den i mars pga regler om at jeg må ha vært i UK i 180 dager. Har også glemt å fortelle dere om at rett før 1. desember fikk jeg plutselig 4 pakker i posten, det var da adventskalenderen min fra pappa! Fikk helt sjokk over at jeg fikk den, og var 100 % sikker på at jeg måtte gå på Tesco å kjøpe en stakkarslig sjokoladekalender, haha. Så nå har jeg åpnet 10 pakker, og er strålende fornøyd. Kun 9 pakker igjen får jeg reiser hjem, så den hjelper også som en nedtelling til hjemreisen <3 Når jeg var i London med Ingvild fikk jeg også kjøpt noen julegaver og litt til meg selv så klart. Innkjøpene ser dere under her! Kjøpte også en lue og litt mat men det tok jeg ikke bilde av hehe. Men vi snakkes nå, må legge meg for å sove! Så ha en fin kveld videre alle sammen <3
julekalendern min!
deilig ullgenser fra Forever21


dårlig bilde dessverre, men dette er en jumpsuit fra Miss Selfidge


Detaljene på armen


sportsbh fra Nike Town


den beste apple crumble crêpes'en!

xoxo elisabeth
Heia, har hatt så mye å gjøre de siste dagene med prøver og innleveringer, så har ikke fått noe tid til å blogge dessverre. Har skjedd ganske mye de siste dagene/ukene også. En av tingene var at beste Ingvild kom på besøk, så jeg dro å møtte henne i London en søndag. Det var så utrolig fint å se henne igjen, og ville aldri at dagen skulle ta slutt! Vi shoppet i Oxford Street og tok London Eye med moren hennes også. Var så trist å ta toget hjem alene på kvelden, og komme tilbake til det normale igjen. Julegatene i London var så fine nå også, og gleder meg masse til å dra dit før vi reiser hjem igjen. Er forresten kun 2 uker til vi drar nå! Helt utrolig hvor fort tiden hat gått her nede, og kjenner jeg savner alle så sinnssykt mye nå. Blir også deilig å få litt julestemning, ettersom jeg enda ikke har fått noe særlig av det her. Skulle gjerne hatt snø for å si det sånn, haha, da hadde vi nok fått fri fra skolen også, og det trenger jeg virkelig! Her har dere noen bilder fra den beste London turen ever:xoxo elisabeth


Elisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits