Hei! Idag har vi vært på cafe med Marie og Ida her i Histon. Kjempe koselig, og været er helt fantastisk!. 25 varme grader i slutten av september! Akkurat nå slapper vi bare litt av før vi skal dra å trene rett borti gata. Er så deilig at treningsstudioet er så nært oss, gir oss mer motivasjon haha. Har forresten fått mitt Provisonal Driving Licence nå, så om under en uke når jeg blir 17 år kan jeg begynne å øvelsekjøre. Det blir nok artig, håper det går fint da å kjøre på andre siden av veien, haha. Ellers er det ikke så mye nytt å fortelle dere, eneste at jeg koser meg veldig! Men kjenner jeg savner norsk mat da, iallefall grovt hjemmelaget brød! Eneste de har her er loff.. Har forresten fått stipend nå også, så nå kan jeg virkelig shoppe mere. Har også tenkt å farge håret og stusse meg litt her, så skal få gjort det de neste dagene også. Vi har forresten bestilt jentetur til Edinburgh i høstferien! Gleder meg kjempe masse <3 Men nå må jeg bli ferdig med å skrive sosiologi leksen :(


hahahah, sura


glansbilde av gjengen i kantina


Grand Arcade stapp fullt som vanlig
Skypeing med Ingvild <3


Søteste Benny!


Sykkel veien våres hjem


Verdens beste kanelboller fra Cinnabon <3

xoxo elisabeth
Hei igjen! Dagene går i det samme her nede: skole, trening, lekser, middag og natt. Ikke mye spennende som skjer, utenom at det har begynt å bli litt kaldere her! Så på morgen når vi sykler til skolen fryser iallefall jeg meg ihjel. Tenkte å legge ved noen bilder av nabolaget og huset våres her, så venner og familie kan få se det! Begynner forresten å bli litt syk her, vet ikke hva det er, men kan hende at jeg reagerer på bakteriene som er i maten, eller jeg mangler noen vitaminer. Så håper det går over fort, er ikke noe godt å føle seg dårlig :(
her er da huset vi bor i!


her er sykkelen min forresten! haha ser veldig liten ut på bildet da, men er egentlig ikke det! Iallfall ikke før meg :D

xoxo elisabeth
Hei! Igår var hele klassen i London for første gang. Vi tok toget dit kl.09.20 på morgen, og når vi kom fram dro vi å besøkte Parlamentet som var åpen kun igår. Etterpå så vi Big Ben og London Eye. Så splittet hele klassen seg og vi dro videre med undergrunnen til Oxford Street. Der så vi litt i butikker og spiste middag på Namdo's. Senere dro vi på Cafe, for så å ta toget hjem igjen. Vi var hjemme i åtte tiden. Dagen har vært kjempe koselig, og må si at London har virkelig en helt annen atmosfære enn i Cambridge. Så vi gleder oss masse til å dra tilbake dit og oppleve mere, vi stresset ikke noe fordi vi vet at vi skal til bake og  har god tid. Her kommer en del bilder fra gårsdagen.

xoxo elisabeth enge
Hei! Dagene går nesten bare i det samme her, så egentlig ikke noe nytt å fortelle! Vi har fått meldt oss inn på et treningssenter like ved oss som heter Impington Sports Center. Så skal bli deilig å begynne å trene her. Dessverre er det sånn at vi måtte betale for 12 måneder, fordi hvis man skal betale hver måned må man ha en Britisk bankkonto, og det gadd vi ikke å lage oss. Ellers har jeg hatt alle fagene mine nå, og  er fornøyd med de fleste av lærerne. Eneste matte og kjemi lærerne er litt strenge, men jeg overlever nok!

Kattene vi har her er så søte også! De heter Frankie og Benny, og vil hele tiden ligge i sengene våres å kose, haha. Eneste som kan være litt upostivt med dem er at de tar med døde mus og edderkopper inn... Forresten så skal vi nå søndag inn til London med klassen og engelsklæreren våres Douglas. Første London turen! Blir nok kjempe koselig, siden det  er sånn Open Day der, så mange bygninger som ikker er åpne til vanlige er åpen da for alle. Men nå skal vi spise middag så snakkes senere!xoxo elisabeth
Hei! Får ikke blogget så mye fordi vi har en del ting å gjøre for tiden, og bloggen er ikke det første man tenker på da. Vi har hatt tre ordentlig skoledager nå, som har gått bra! I spansk klassen min går det også noen fra Oslo-klassen, så har fått møtt dem å! De er veldig hyggelige :) Jeg og Sarah har endelig fått oss sykkel også, noe som gjør det enklere å komme seg til skolen! Det eneste er at det er sykt skummelt noen ganger å sykle i trafikken, iallefall i rundkjøringer! Vi har også vært på en til omvisning i byen, noe som var veldig koselig. Jeg og Sarah var igår på det store senteret i byen her som heter Grand Arcade, der vi fikk shoppet litt :) Senere på kvelden dro vi ut til en pub et stykke unna med noen venner, der møtte vi også Oslo-guttene igjen, og ble kjent litt mere med dem. Idag skal vi en kjapp tur til byen igjen og innom et treningssenter som vi skal melde oss innpå. Alle butikkene er åpne her på søndager noe som er veldig bra egentlig, så får man mere ut av dagene! På mandag skal jeg levere inn et dokument på Posten sånn at jeg får begynt å øvelsekjørt her! Under ser dere også studentbeviset mitt, som jeg må gå med hele tiden når jeg er på skolen...xoxo elisabeth
Hei! Har ikke fått blogget de siste dagene siden vi har hatt så mye å gjøre! Men hittil har vi hatt vår første skoledag idag, der vi fikk omvisning og måtte ta noen tester for å teste engelsk kunnskapene våres. Vi har fått nytt sim kort, så vi kan ringe til hverandre billigere. Jeg klarte selvfølgelig miste mitt gamle da, men jaja. Fly reisen var lang og kjedelig, mye venting i Oslo. På flyplassen hjemme i Tromsø var venner og familie der og det var helt forferdelig å si hade til dem! Begynte å skrike, og savner dem så mye nå! Kjenner det er vanskelig å snakke på telefonen med pappa ettersom jeg savner han så mye. Men hittil har vertsfamilien våres vært så hyggelig med oss! Maten er faktisk veldig god, og vi bor i et veldig rolig strøk. Vi har ingen spesielle regler heller, noe som er veldig greit for meg! Har fått vært inne i Cambridge sentrum også og kjøpt inn en del ting vi trengte. Vi driver også å ser etter billige sykler, fordi å ta buss til skolen er veldig dyrt og slitsomt i lengden! Pluss at det er så fint vær ute nå at man godt kan gå i shorts og sole seg :) Legger ved noen bilder fra de siste dagene! 

xoxo elisabeth
Hei! Da er det endelig kommet til dagen før avreise og jeg er så utrolig spent! Siden sist har vi gått på skole i 3 uker, der vi har hatt noen timer med fagene vi vil ha der nede. Jeg har også fått timeplanen min, som er veldig anderledes enn det jeg forventet, timene er ganske lange og begynner på skolen forskjellig hver eneste dag. Vi har også fått vite vertsfamilie! Jeg og Sarah skal bo hos vertsmor Juno, som har en datter og to katter! Vi skal bo i en plass som heter Impington, huset er helt nytt og utrolig fint! Det tar 20 min med buss til skolen da, men det gjør selvsagt ikke noe. Vi har fått vite litt mere om familien og har fått sendt epost til dem. Kommer til å bli fantastisk når vi får møte dem. Har enda ikke gått opp for meg helt at jeg skal være ett år borte fra familien og venner. Blir å savne dem så mye!

Den siste uken har vi også hatt pizza kveld, bowlet og tatt sprøyte. Som jeg sa tidligere hater jeg sprøyter, så jeg turte ikke ta den samme dagen som resten av klassen, og måtte ta den ett par dager senere. Og jeg klarte selvsagt å bli litt syk av den, noe som ikke er så god start på turen. Flyet våres går ganske tidlig imorgen, og vi må bytte fly på Gardermoen også. Når vi kommer fram til London Heathrow så vil vi bli hentet i buss som tar oss videre til vertsfamiliene. Men nå må jeg komme meg videre til pakkingen, er helt forferdelig å pakke til ett år borte.  Iallefall når man ikke er sikker på hvor fort man får kjøpt inn mere. Vi begynner på skolen på mandag igjen, og det er den verste skoledagen før meg, fra kl. 08.45 til 17.00. Ønsk meg lykke til, snakkes når jeg kommer trygt fram!

 xoxo elisabeth enge


Elisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits