Hei igjen! Dagene går i det samme her nede: skole, trening, lekser, middag og natt. Ikke mye spennende som skjer, utenom at det har begynt å bli litt kaldere her! Så på morgen når vi sykler til skolen fryser iallefall jeg meg ihjel. Tenkte å legge ved noen bilder av nabolaget og huset våres her, så venner og familie kan få se det! Begynner forresten å bli litt syk her, vet ikke hva det er, men kan hende at jeg reagerer på bakteriene som er i maten, eller jeg mangler noen vitaminer. Så håper det går over fort, er ikke noe godt å føle seg dårlig :(
her er da huset vi bor i!


her er sykkelen min forresten! haha ser veldig liten ut på bildet da, men er egentlig ikke det! Iallfall ikke før meg :D

xoxo elisabeth
Hei! Idag er det akkurat 1 måned til jeg reiser til England på utveksling. Tiden har gått så fort, og akkurat nå er jeg så spent på hvordan året kommer til å bli. Vi får vite vertsfamilien når vi begynner på skolen igjen, 19 August. Jeg og Sarah skal bo ilag, noe som jeg gleder meg masse til! Vi har allerede funnet steder vi skal besøke, og konserter vi skal på! Maten der nede har vi hørt litt forskjellige meninger om, men vi overlever nok. Skolen kommer sikkert til å bli vanskelig i begynnelsen ettersom den er på engelsk, og jeg er ikke den flinkeste i muntlig engelsk. Men en av grunnene til jeg drar er for å bli bedre. Vi har også tenkt å ta bil-lappen mens vi er der nede, dette fordi det er mye billigere enn i Norge, også har vi ekstra tid som vi like gjerne kan bruke på noe praktisk. Før vi reiser må vi i tillegg ta Hjernehinnebetennelse sprøyten, og er det en ting jeg hater så er det å ta sprøyte! Noe av det verste som finnes :(xoxo elisabeth 
Hei! Jeg heter Elisabeth Enge, og kommer fra den lille byen i Nord-Norge, Tromsø. Jeg er 16år, men fyller 17 den 2 oktober. På fritiden er jeg med venner, gjør lekser og trener. Bloggen min vil kun bestå av utvekslingsåret mitt i Cambridge, England. Jeg vil dele alle mine opplevelser med venner, familie og bekjente. Jeg reiser ned til England i september, og kommer ikke hjem før i mai neste år. Jeg drar ikke med noen vanlig organisasjon som de fleste gjør. Jeg drar med et utvekslingsprogram som går gjennom skolen jeg går på nå, Tromsdalen VGS. For å få en skoleplass i England, måtte jeg først sende inn en søknad til en lærer på skolen som var ansvarlig for programmet. Søknaden var på engelsk, der jeg skrev om meg selv og hvorfor jeg ville dra. Deretter ble jeg innkalt til intervju. Den 13.mars ble listen med alle de 30 elevene som hadde kommet inn, hengt opp i gangen på skolen. Jeg hadde kommet inn! 

Vertsfamilier og mere har vi enda ikke fått vite. Men vi vet at vi må gå to uker på skolen i Norge før vi reiser, noe som ikke gjør noe for meg! Dette er fordi vi følger norske timeplaner, noe som også gjør at vi for garantert godkjent året, og har sikret plass tredje året på Tromsdalen VGS. Vi må betale en egenandel for å kunne dra til England, den er på 18.000kr , når man trekker fra det man får dekt av stipend. Noe som ikke er mye i forhold til andre utvekslingsorginisasjoner. I Cambridge kommer jeg til å ta realfagslinjen, med programfagene Sosiologi og sosialantropologi, Kjemi og S1 matematikk. I tillegg får vi Internasjonal Engelsk som et obligatorisk programfag. 

Det at jeg valgte å søke til England er av ulike grunner: Jeg har lyst å oppleve verden, ettersom jeg er en av de få som ikke har reist så mye. Jeg vil lære meg bedre engelsk, både skriftlig og muntlig. Jeg vil bli kjent med nye personer og kulturer. Jeg vil få erfaringer fra å bo et år borte fra familien, bli mer selvstendig. Jeg vil reise bort fra Tromsø, og møte nye spennende mennesker. 

xoxo elisabeth


Elisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits