Heia! Når vi var i London med klassen sist fredag var vi også på Harrods i tilegg til Winter Wonderland. Hvis dere ikke vet hva Harrods er så er det altså et digert senter med mat avdeling, forskjellige merker innen sminke, tilbehør og klær som f.eks. Celine, Chanel og Bobbi Brown. Det var utrolig fint der, og vi kan ikke akkurat si at vi følte at vi passet inn der haha. Men det var artig å gå å sikle etter de utrolig fine veskene og smykkene, haha! Etter det fant vi ut at mens vi var i samme område kunne vi like gjerne gå til Buckingham Palace. Der var det så mange turister, og utrolig fint! Tror dronningen var der også forresten hvis ikke jeg tar feil (?) Hvis det er sånn at flagget er oppe er hun der så, ja .. Akkurat nå er jeg på skolen og venter på neste time. Hadde nettopp sosiologi og ESOL test. ESOL test er en to delt test som vi må gå igjennom mens vi er her nede. Det er da en Speaking/listening del og en Writing/Reading del. Har del nummer 2 imorgen. Denne testen hjelper oss hvis vi noen gang skal søke på universitetet i UK igjen, og er uansett veldig bra å ha fordi den viser engelsk kunnskapene dine. Så iallefall, jeg ble akkurat ferdig med del 1 nå, som gikk bra! Men vi snakkes senere, må få spist litt mat før neste time haha :)xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits