Heia, på fredag dro hele klassen til London sammen for å se Winter Wonderland og The Christmas Market. Det var kjempe koselig, vi var jo en hel dag i London så itilegg til det dro vi til Buckingham Palace, Hyde Park og Harrods. Bilder fra det kan jeg vise senere! Men iallefall, Winter Wonderland var så koselig, tok ingen karuseller siden vi tenkte å dra dit neste gang vi drar til London som er på lørdag. Men fikk julestemning da, med masse folk og julemusikk! På Christmas Market var det også veldig fint, og de solgte så mange fine ting! Ville ha kjøpt noe men hadde ikke med meg kontanter desverre. Om dere ikke vet det så er altså Winter Wonderland et digert område av Hyde Park med karuseller, matboder og pub'er. Og Christmas Market er en del av det også. Her ser dere noen bilder:

 xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits