Hei igjen! Sist uke så var jeg og Sarah på The Fitzwilliam Museum en liten tur før vi fant oss en cafe for å gjøre lekser på. Er faktisk så mange små koselige cafe'er her, og små trange fine gater å gå i. Men i alle fall, vi var på museumet fordi vi hadde hørt mye bra om det og norsk læreren våres anbefalte oss å dra å se på det før vi reiste hjem. Museumet består av en del kunst og antikker fra forskjellige tidsperioder og var veldig fint. Selve bygget var også utrolig fint dekorert innvendig. Dere ser bilder av det under her! Legger også ved noen bilder av de fine julelysene de har hengt opp i her vi bor, kan ikke akkurat si at bildene er så bra men jaja. Julelysene ga i alle fall meg og Sarah mere julestemning. Vmoren våres spiller også julemusikk hele tiden og har satt opp juletreet i stua. Så julestemningen kommer sakt men sikkert nå, haha! 


gatemusikant


The Round Church


Chrismas Lights i Impington

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits