Heia!  Dagene idag har egentlig ikke vært så spesiell. Hadde sosiologi og spansk på skolen, og etter skolen syklet jeg til byen for å møte Sarah. Hun hadde nemlig teorien sin idag, og hun bestod! Så vi feiret med å sitte på cafe og gjøre skole arbeid haha. Har glemt å fortelle dere også om at jeg bestod teorien min for en uke siden, var så utrolig nervøs husker jeg, men gikk kjempe bra! Har også hatt 18 kjøretimer hittil, så begynner å bli ganske god å kjøre må jeg si, haha. Har fått booket oppkjøringen nå også, som jeg har fredag 27. mars. Kunne tatt den før, men må ha den i mars pga regler om at jeg må ha vært i UK i 180 dager. Har også glemt å fortelle dere om at rett før 1. desember fikk jeg plutselig 4 pakker i posten, det var da adventskalenderen min fra pappa! Fikk helt sjokk over at jeg fikk den, og var 100 % sikker på at jeg måtte gå på Tesco å kjøpe en stakkarslig sjokoladekalender, haha. Så nå har jeg åpnet 10 pakker, og er strålende fornøyd. Kun 9 pakker igjen får jeg reiser hjem, så den hjelper også som en nedtelling til hjemreisen <3 Når jeg var i London med Ingvild fikk jeg også kjøpt noen julegaver og litt til meg selv så klart. Innkjøpene ser dere under her! Kjøpte også en lue og litt mat men det tok jeg ikke bilde av hehe. Men vi snakkes nå, må legge meg for å sove! Så ha en fin kveld videre alle sammen <3
julekalendern min!
deilig ullgenser fra Forever21


dårlig bilde dessverre, men dette er en jumpsuit fra Miss Selfidge


Detaljene på armen


sportsbh fra Nike Town


den beste apple crumble crêpes'en!

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits