Heia, har hatt så mye å gjøre de siste dagene med prøver og innleveringer, så har ikke fått noe tid til å blogge dessverre. Har skjedd ganske mye de siste dagene/ukene også. En av tingene var at beste Ingvild kom på besøk, så jeg dro å møtte henne i London en søndag. Det var så utrolig fint å se henne igjen, og ville aldri at dagen skulle ta slutt! Vi shoppet i Oxford Street og tok London Eye med moren hennes også. Var så trist å ta toget hjem alene på kvelden, og komme tilbake til det normale igjen. Julegatene i London var så fine nå også, og gleder meg masse til å dra dit før vi reiser hjem igjen. Er forresten kun 2 uker til vi drar nå! Helt utrolig hvor fort tiden hat gått her nede, og kjenner jeg savner alle så sinnssykt mye nå. Blir også deilig å få litt julestemning, ettersom jeg enda ikke har fått noe særlig av det her. Skulle gjerne hatt snø for å si det sånn, haha, da hadde vi nok fått fri fra skolen også, og det trenger jeg virkelig! Her har dere noen bilder fra den beste London turen ever:xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits