Heia! På lørdag dro vi på kino sammen med Ida, Marie og Kjersti. Vi dro såklart for å se The Hunger Games Mockingjay Part 1 som jeg fortalte dere tidligere om! Den var utrolig bra, og anbefaler alle å dra å se den. Klarer nesten ikke vente til Part 2 kommer. Etterpå dro vi på en klubb i sentrum, og var ikke hjemme før i halv 4 tiden. Så kvelden var vellykket <3 Idag har jeg utrolig lang dag på skolen, og når jeg kommer hjem skal jeg gjøre mere lekser. Har et sosiologi essay og spansk prøve til onsdag som må pugges og gjøres.  Må også få pugget til matte prøve, kjemi prøve og teorien fordi Ingvild kommer på søndagen og har alle de tre prøvene uken etter. Åh, skal bli deilig med juleferien snart! Under en måned til jeg reiser hjem nå! Vi snakkes <3 


pugging på starbucks <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits