Heia! Har ikke hatt noe tid å oppdatere dere de siste dagene siden jeg har hatt så mye skole arbeid å gjøre! Har masse prøver og innleveringer framover mot jul også, men det klarer jeg nok. Neste helg kommer Ingvild også til London, så da skal jeg en tur dit å besøke henne! Gleder meg så masse å se henne igjen <3 Forrige helg tente de på julelysene på begge kjøpesenterne i byen og på markedet. Så da dro vi for å se "the big countdown" der, var kjempe koselig, og fikk litt mere julestemning da. Idag er det faktisk akkurat 1 måned til vi reiser hjem, klarer nesten ikke å vente! Blir så deilig å komme hjem igjen til alle, og feire jul sammen! Idag skal jeg, Marie, Ida og Sarah på kino å se The Hunger Games Mockinjay part 1, og etterpå skal vi sover over hos marie og ida! Gleder meg kjempe mye! God helg alle sammen <3


indisk dessert


musikk inne på Grand Arcade


verdens beste belgiske vaffel <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits