Hallo igjen! Da var det siste dagen i Edinburgh igjen å skrive om. Vi hadde utskjekk fra leiligheten kl.11.00, mens toget gikk kl.19.00. Så vi fikk hatt bagasjen våres i resepsjonen, mens vi gikk litt sightseeing i gatene igjen. Vi gikk blandt annet opp til The Edinbugh Castle, som var veldig fint! Vi spiste middag på Nandos. Satt på en utrolig søt cafe i to timer, der vi også kjøpte toast og kaffe. Vi gikk å så på Whiskey butikker og andre artige små butikker. Vi gikk egentlig bare å så oss rundt og fikk tiden til å gå. Vi var ikke hjemme før kl.00.30! Så mandagen var utrolig tungt, holdt på å sovne av hele tiden nesten, haha! xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits