Heia! Da var vi kommet til dag 3 i Edinburgh, altså lørdagen. Jeg og Marie hadde hangover fra dagen før så vi var temelig sliten. Vi fant ut allesammen at vi skulle holde oss inne lørdagskvelden og ha kosekveld. Dette vil si masse godterti, madrass i stua og skrike film <3 Kjempe koselig dag, som også ble brukt på shopping nede i New Town som det heter. Vi bodde da i Old Town, og tok kun 10 min å gå ned dit. Shoppet kun litt på topshop og primark. Her har dere litt bilder fra dagen:

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits