Heia! Her kommer litt om day 2 i Edinburgh. Neste dag sto vi opp tidlig og lagde kjempe god frokost. Etterpå gikk vi på Starbucks og litt i gatene å kjøpte postkort osv. Så gikk vi på The National Museum of Scotland, der var vi faktisk i to timer å så oss rundt. Vi dro også på Museum of Childhood, det var ikke like stort som det andre museumet men veldig interessant! Vi små spiste egentlig hele dagen, så vi fant ut at vi ikke gadd å lage middag da. Siden det var Halloween på fredag dro vi også ut på fest på kvelden! Det var så sinnssykt artig å kle seg ut og møte nye folk. Festen var sinnssykt bra, og vi møtte faktisk noen fra Norge der, haha! xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits