Heia, tenkte å fortelle dere litt om Edinburgh, ettersom når jeg var der hadde jeg ikke med pc + dårlig nett. Hadde uansett så sinnsykt  mye å gjøre så hadde ikke noe tid til overs for blogging. Først og fremst, Edinburgh var helt fantastisk! Skal virkelig dra tilbake dit senere i livet. Tog-turen varte i 5 timer ca, og gikk veldig bra og fort. Når jeg og Sarah kom fram gikk vi rett opp til leiligheten der vi møtte Marie og Ida. Var overraskende mange smug og bakker der! Leiligheta var midt i byen og veldig fin! Vi gikk rett å kjøpte mat til tacoen som vi hadde planlagt før The Ghost Bus Tour som vi tok på kvelden. Det var så morsomt og kjempe skummelt med spøkelse historier og effekter! Når vi var ferdig med den var vi så trøtte at vi dro rett hjem og la oss. Her har dere noen bilder fra den første dagen:

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits