Hei! Igår hadde jeg kjøretime på tidlig på morgen, etter det dro jeg og Sarah med Malin til byen. Vi gikk bare rundt å så og koste oss. Vi spiste på Nanna Mexico  , og var på Starbucks. Har dere hørt om PSL på Starbucks, altså Pumkin Spice Latte? Det er den aller beste kaffen ever. Du blir faktisk helt avhengig av den, tenker på den hele tiden, hahaha! Jeg kjøpte meg også en topp på Hollister, dusjsåpe fra Lush og litt sminke fra MAC. Jeg hadde også synsundersøkelse, fordi jeg har tenkt å kjøpe meg briller her. Når vi kom hjem dro vi rett og trente før middag. Akkurat når har vi nettopp stått opp, og ligger egentlig bare i sengen å slapper av. Vi tenkte å få dratt på en diger matbutikk å handle inn matvarer til togturen imorgen. Vi gleder oss så sinnssykt mye!
Elske de her skoene ♥ 


Her er forresten en del av bursdagsgaven min fra beste Ella! Fikk også leverpostei, salami og kremost. Men det er spist opp! Tusen takk beste ♥ xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits