Heia! Tenkte å oppdatere litt med hva som har skjedd de siste dagene. Endelig har vi fått høstferie, og det er så utrolig deilig! Men så klart har jeg et spansk framlegg, historie prøve og kjemi lekse til uka etter høstferien... Så skal få gjort litt lekser unna imorgen og iløpet av uken, før vi reiser til Edinburgh på torsdag. Gleder meg kjempe masse, skal bli så deilig å lage egen mat og slappe av alene. Har også hatt kjøretimer den siste uken. Kjørelæreren min er veldig hyggelig, og det går veldig bra med kjøringen synes jeg! Har faktisk ingen problemer med å kjøre på motsatt side, ettersom vi har blitt vandt til å sykle på den siden også. Tenkte å fortelle dere om alt med oppkjøring og teori når jeg er ferdig med det. Har meldt på teorien også nå, 4 desember. Så venter på teori-boken skal komme, så jeg kan begynne å øve :) Idag har jeg og Sarah vært i byen og shoppet. Fikk kjøpt meg en del nødvendig sminke til halloween, og sko osv. Dere ser på bildene under her! Kanskje vi snakkes før jeg reiser, men hvis ikke kos dere videre med helg <3


Nike Air Force 1 <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits