Hei! Håper dere har hatt en fin mandag, selv har jeg en utrolig lang dag på skolen, at jeg er veldig sliten nå! Sykkel bremsen min har også blitt ødelagt, så det er ekstremt tungt å sykle til skolen nå. Men har tenkt å få fikset det i løpet av uken. På fredag har vi høstferie, og jeg gleder meg så sinnsykt mye til fri, der jeg kan slappe av og ikke tenke så mye på lekser. Utenom historie prøven første dagen etter ferien.. Men gleder meg sykt til å dra til Edinburgh med jentene den 30 oktober <3 Tenkte å vise dere hvordan resultatet av håret mitt ble også. Er veldig fornøyd, og var godt med en forandring. Jeg klippet meg også, itillegg til avfarging og farging. Jeg gjorde det på en frisøralong i byen som hetet Scruff's. Frisøren min, Christian, var utrolig flink og hyggelig. Har aldri vært på en bedre frisør salong enn denne! Alle var helt fantastiske <3 
Etter avfarging// hva synes dere?

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits