Hei igjen! Har gjort en del de siste dagene faktisk. Har hatt matteprøve, som gikk bra, og vært hos frisøren. Skal vise dere bilder av resultatet senere. Har også vært å trent og idag hadde jeg faktisk min første kjøretime! Det var veldig artig å få kjøre igjen, og gikk kjempe bra :) Så neste kjøretime har jeg på fredag. Igår var jeg, Sarah, Marie  og Ida på sirkus faktisk! Sirkuset heter The Moscow State Circus og er ganske berømt, de er her kun hvert 3 år. Vi fikk 50% rabatt kuponger fra vertsmoren våres også, så det var veldig koselig. Sirkuset har ingen dyr også, så da ville vi hvertfall se! De var utrolig flinke, og morsomme :) Så her kommer noen bilder fra sirkuset <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits