Hei igjen! Her er del 2 fra London turen våres på søndag. Etter museumet tok vi undergrunnen til Camden Town. Så vi gikk ned selve hovedgaten der som er mest kjent. Det var ganske mange forskjellige folk der, alt fra gothere til hippieer. Så det var ganske kult å se at folk tørr å skille seg ut. Masse tattovering og piercing butikker der også. Vi gikk videre ned til et marked som er ganske populært, der de selgte masse forskjellig mat fra alle steder i verden. Det var også boder med klær og smykker osv. Så veldig koselig og interesant der! Vi stoppet innom en cafe for å spise lunsjen våres også på slutten av sightseeingen, haha. Så tok vi toget til King's Cross der vi møtte resten av klassen for å ta toget hjem igjen. Vi var veldig sliten når vi kom hjem, så var deilig å få middag med engang. Kos dere videre idag!(noen av bildene er tatt av Marie <3)

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits