Heia! Igår var vi som sakt i London med klassen igjen. Vi var da på The British Museum og i Camden.Forteller mere om Camden i del 2, ettersom jeg har så mange bilder å vise. Vi tok toget ganske tidlig til London, og byttet tog der på undergrunnen til et som stoppet rett ved museumet. Museumet ser ganske fint ut fra utsiden, og inni var det enormt! Vi hadde to timer på oss, og det gikk veldig fort, ettersom det var så mye å se. Trur ikke vi klarte å se alt engang! Museumet har egentlig en ganske blandet kultur, det var flere avdelinger delt inn i tidsperioder og verdensdeler.  Det var veldig interessant, men litt irriterende at det var så sinnssykt mange mennesker der! Legger ved noen bilder her sånn at dere får se selv! Kos dere videre med den første og verste dagen i uka <3


xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits