Hei, igår sykler jeg, Ine og Ingvild etter skolen til Firs House Surgery for å signere oss inn til et legekontor. Legekontoret er så fint og koselig, og ser ut som et gammelt hus tatt ut av en film. Det ligger også kun 10min å gå fra oss, noe som er bra! Det regnet kjempe mye igår når vi syklet, og jeg tok selvsagt ikke på regnjakken, så var helt gjennomvåt, igjen. Idag begynte jeg seint på skolen noe som er veldig deilig, og etter skolen syklet jeg og Sarah til en diger Tesco. Etterpå dro vi å trente. Akkurat nå ligger vi kun i senga og venter på middag. Ha en fin helg alle sammen <3


Her er forresten bursdagsgaven min fra pappa! <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits