Hei! Igår var jeg og Sarah på The Scott Polar Museum i byen. Det var veldig fint, og artig å se litt norsk historie også. Museumet var ikke så stort som forventet da, men interessant. Når vi skulle sykle hjem igjen begynte det å regne skikkelig, så når vi kom fram til treningssenteret var vi helt gjennomvåte. Idag har vi kun gjort lekser og vært en liten tur på butikken for å kjøpe inn litt lunsj til skolen. Skal vise dere det fine smykket jeg fikk av pappa i bursdagsgave også, så fort jeg får bilde av det. Har også tenkt å vise dere treningssenteret vi går på, er veldig bra der, så jeg trives veldig :) Legger ved noen dårlig mobil bilder her fra museumet:

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits