Heia! Da har jeg endelig blitt 17 år, dagen igår var kjempe koselig og begynte selvsagt med å være på skolen. Der fikk jeg cupcakes av Marie og Ida, som smakte himmelsk! Etter skolen dro jeg og Marie på cafe i byen, og ventet på Sarah og Ida skulle komme så vi kunne dra ut å spise på kina resturang senere. Maten var kjempe god der, men servicen var ikke må å skryte av da. Men alt i alt har dagen vært helt super, og veldig koselig. Skulle selvfølgelig ønske at jeg kunne feire den hjemme med familie og flere venner, men artig å gjøre det her å! Legger ved noen bilder fra dagen her som er tatt av Marie <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits