Hei! Idag har vi vært på cafe med Marie og Ida her i Histon. Kjempe koselig, og været er helt fantastisk!. 25 varme grader i slutten av september! Akkurat nå slapper vi bare litt av før vi skal dra å trene rett borti gata. Er så deilig at treningsstudioet er så nært oss, gir oss mer motivasjon haha. Har forresten fått mitt Provisonal Driving Licence nå, så om under en uke når jeg blir 17 år kan jeg begynne å øvelsekjøre. Det blir nok artig, håper det går fint da å kjøre på andre siden av veien, haha. Ellers er det ikke så mye nytt å fortelle dere, eneste at jeg koser meg veldig! Men kjenner jeg savner norsk mat da, iallefall grovt hjemmelaget brød! Eneste de har her er loff.. Har forresten fått stipend nå også, så nå kan jeg virkelig shoppe mere. Har også tenkt å farge håret og stusse meg litt her, så skal få gjort det de neste dagene også. Vi har forresten bestilt jentetur til Edinburgh i høstferien! Gleder meg kjempe masse <3 Men nå må jeg bli ferdig med å skrive sosiologi leksen :(


hahahah, sura


glansbilde av gjengen i kantina


Grand Arcade stapp fullt som vanlig
Skypeing med Ingvild <3


Søteste Benny!


Sykkel veien våres hjem


Verdens beste kanelboller fra Cinnabon <3

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits