Hei igjen! Dagene går i det samme her nede: skole, trening, lekser, middag og natt. Ikke mye spennende som skjer, utenom at det har begynt å bli litt kaldere her! Så på morgen når vi sykler til skolen fryser iallefall jeg meg ihjel. Tenkte å legge ved noen bilder av nabolaget og huset våres her, så venner og familie kan få se det! Begynner forresten å bli litt syk her, vet ikke hva det er, men kan hende at jeg reagerer på bakteriene som er i maten, eller jeg mangler noen vitaminer. Så håper det går over fort, er ikke noe godt å føle seg dårlig :(
her er da huset vi bor i!


her er sykkelen min forresten! haha ser veldig liten ut på bildet da, men er egentlig ikke det! Iallfall ikke før meg :D

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · InformasjonSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits