Hei! Igår var hele klassen i London for første gang. Vi tok toget dit kl.09.20 på morgen, og når vi kom fram dro vi å besøkte Parlamentet som var åpen kun igår. Etterpå så vi Big Ben og London Eye. Så splittet hele klassen seg og vi dro videre med undergrunnen til Oxford Street. Der så vi litt i butikker og spiste middag på Namdo's. Senere dro vi på Cafe, for så å ta toget hjem igjen. Vi var hjemme i åtte tiden. Dagen har vært kjempe koselig, og må si at London har virkelig en helt annen atmosfære enn i Cambridge. Så vi gleder oss masse til å dra tilbake dit og oppleve mere, vi stresset ikke noe fordi vi vet at vi skal til bake og  har god tid. Her kommer en del bilder fra gårsdagen.

xoxo elisabeth enge


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits