Hei! Dagene går nesten bare i det samme her, så egentlig ikke noe nytt å fortelle! Vi har fått meldt oss inn på et treningssenter like ved oss som heter Impington Sports Center. Så skal bli deilig å begynne å trene her. Dessverre er det sånn at vi måtte betale for 12 måneder, fordi hvis man skal betale hver måned må man ha en Britisk bankkonto, og det gadd vi ikke å lage oss. Ellers har jeg hatt alle fagene mine nå, og  er fornøyd med de fleste av lærerne. Eneste matte og kjemi lærerne er litt strenge, men jeg overlever nok!

Kattene vi har her er så søte også! De heter Frankie og Benny, og vil hele tiden ligge i sengene våres å kose, haha. Eneste som kan være litt upostivt med dem er at de tar med døde mus og edderkopper inn... Forresten så skal vi nå søndag inn til London med klassen og engelsklæreren våres Douglas. Første London turen! Blir nok kjempe koselig, siden det  er sånn Open Day der, så mange bygninger som ikker er åpne til vanlige er åpen da for alle. Men nå skal vi spise middag så snakkes senere!xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits