Hei! Får ikke blogget så mye fordi vi har en del ting å gjøre for tiden, og bloggen er ikke det første man tenker på da. Vi har hatt tre ordentlig skoledager nå, som har gått bra! I spansk klassen min går det også noen fra Oslo-klassen, så har fått møtt dem å! De er veldig hyggelige :) Jeg og Sarah har endelig fått oss sykkel også, noe som gjør det enklere å komme seg til skolen! Det eneste er at det er sykt skummelt noen ganger å sykle i trafikken, iallefall i rundkjøringer! Vi har også vært på en til omvisning i byen, noe som var veldig koselig. Jeg og Sarah var igår på det store senteret i byen her som heter Grand Arcade, der vi fikk shoppet litt :) Senere på kvelden dro vi ut til en pub et stykke unna med noen venner, der møtte vi også Oslo-guttene igjen, og ble kjent litt mere med dem. Idag skal vi en kjapp tur til byen igjen og innom et treningssenter som vi skal melde oss innpå. Alle butikkene er åpne her på søndager noe som er veldig bra egentlig, så får man mere ut av dagene! På mandag skal jeg levere inn et dokument på Posten sånn at jeg får begynt å øvelsekjørt her! Under ser dere også studentbeviset mitt, som jeg må gå med hele tiden når jeg er på skolen...xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · InformasjonSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits