Hei! Har ikke fått blogget de siste dagene siden vi har hatt så mye å gjøre! Men hittil har vi hatt vår første skoledag idag, der vi fikk omvisning og måtte ta noen tester for å teste engelsk kunnskapene våres. Vi har fått nytt sim kort, så vi kan ringe til hverandre billigere. Jeg klarte selvfølgelig miste mitt gamle da, men jaja. Fly reisen var lang og kjedelig, mye venting i Oslo. På flyplassen hjemme i Tromsø var venner og familie der og det var helt forferdelig å si hade til dem! Begynte å skrike, og savner dem så mye nå! Kjenner det er vanskelig å snakke på telefonen med pappa ettersom jeg savner han så mye. Men hittil har vertsfamilien våres vært så hyggelig med oss! Maten er faktisk veldig god, og vi bor i et veldig rolig strøk. Vi har ingen spesielle regler heller, noe som er veldig greit for meg! Har fått vært inne i Cambridge sentrum også og kjøpt inn en del ting vi trengte. Vi driver også å ser etter billige sykler, fordi å ta buss til skolen er veldig dyrt og slitsomt i lengden! Pluss at det er så fint vær ute nå at man godt kan gå i shorts og sole seg :) Legger ved noen bilder fra de siste dagene! 

xoxo elisabeth


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · InformasjonSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits