Hei! Da er det endelig kommet til dagen før avreise og jeg er så utrolig spent! Siden sist har vi gått på skole i 3 uker, der vi har hatt noen timer med fagene vi vil ha der nede. Jeg har også fått timeplanen min, som er veldig anderledes enn det jeg forventet, timene er ganske lange og begynner på skolen forskjellig hver eneste dag. Vi har også fått vite vertsfamilie! Jeg og Sarah skal bo hos vertsmor Juno, som har en datter og to katter! Vi skal bo i en plass som heter Impington, huset er helt nytt og utrolig fint! Det tar 20 min med buss til skolen da, men det gjør selvsagt ikke noe. Vi har fått vite litt mere om familien og har fått sendt epost til dem. Kommer til å bli fantastisk når vi får møte dem. Har enda ikke gått opp for meg helt at jeg skal være ett år borte fra familien og venner. Blir å savne dem så mye!

Den siste uken har vi også hatt pizza kveld, bowlet og tatt sprøyte. Som jeg sa tidligere hater jeg sprøyter, så jeg turte ikke ta den samme dagen som resten av klassen, og måtte ta den ett par dager senere. Og jeg klarte selvsagt å bli litt syk av den, noe som ikke er så god start på turen. Flyet våres går ganske tidlig imorgen, og vi må bytte fly på Gardermoen også. Når vi kommer fram til London Heathrow så vil vi bli hentet i buss som tar oss videre til vertsfamiliene. Men nå må jeg komme meg videre til pakkingen, er helt forferdelig å pakke til ett år borte.  Iallefall når man ikke er sikker på hvor fort man får kjøpt inn mere. Vi begynner på skolen på mandag igjen, og det er den verste skoledagen før meg, fra kl. 08.45 til 17.00. Ønsk meg lykke til, snakkes når jeg kommer trygt fram!

 xoxo elisabeth enge


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · InformasjonSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits