Hei! Idag er det akkurat 1 måned til jeg reiser til England på utveksling. Tiden har gått så fort, og akkurat nå er jeg så spent på hvordan året kommer til å bli. Vi får vite vertsfamilien når vi begynner på skolen igjen, 19 August. Jeg og Sarah skal bo ilag, noe som jeg gleder meg masse til! Vi har allerede funnet steder vi skal besøke, og konserter vi skal på! Maten der nede har vi hørt litt forskjellige meninger om, men vi overlever nok. Skolen kommer sikkert til å bli vanskelig i begynnelsen ettersom den er på engelsk, og jeg er ikke den flinkeste i muntlig engelsk. Men en av grunnene til jeg drar er for å bli bedre. Vi har også tenkt å ta bil-lappen mens vi er der nede, dette fordi det er mye billigere enn i Norge, også har vi ekstra tid som vi like gjerne kan bruke på noe praktisk. Før vi reiser må vi i tillegg ta Hjernehinnebetennelse sprøyten, og er det en ting jeg hater så er det å ta sprøyte! Noe av det verste som finnes :(xoxo elisabeth 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noElisabeth Enge
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er en 17 år gammel jente fra Tromsø. Jeg er utvekslingsstudent i Cambridge, England i 2014/2015. Her på bloggen min vil jeg dele alle mine opplevelser i England. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar!


LEGG MEG TIL SOM VENN
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Mars 2014Kategorier


· Hverdag · Informasjon · ReiserSøk i bloggen
Linker
 Time in London
Follow on Bloglovin

Design


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits